2012. augusztus 8., szerda

Csillagvirág

Szép lassan elkészült Angitól lopott ötlet alapján :P az én virágom is. Maga a látható rész néhány óra alatt megvolt, aztán jött az ötlettelenség a hátulját illetően. Majd egy hirtelen jött ötlet volt, hogy hátracsomózom a szálakat, és úgy kötöm meg. És tegnap este felkerült a pont az i-re, a hab a tortára, ésígytovább... Szóval varrtam rá egy fekete filcből kivágott csillagot - jobb ötlet híjján.


Emígyen néz ki a hátulja néki (:

9 megjegyzés:

  1. Látom nagyon bele jöttél te is! :) Nagyon jókat csinálsz, és egyre szebbek a csomóid! :) Érdekes, hogy nekem eszembe sem jutott, hogy varrni is lehet a filcet, nem csak ragasztani :) De ugye kinek a pap, kinek a paplan, én úúútálok varrni, így mindig megtalálom a módját a másik megoldásnak. :) Gratu a munkáidhoz :) és ha valahol említést teszel rólam, nyugodtan írd csak azt, hogy Angi, jobban szeretem :) - Az Angelika olyan hivatalos :D (igaz itt a nevemben az van írva, de csak azért, hogy senki ne higyje hogy Angéla vagyok, közbe pedig nem is :D)

    VálaszTörlés
  2. Hát bizony (: Köszönöm szépen! Igyekszem, igyekszem :D

    VálaszTörlés
  3. Ez már a harmadik színváltozata ennek a virágnak amit látok, és egyik jobb, mint a másik. Nagyon szép lett! =) És köszönöm a kedves szavakat a blogomon. =) Jólesik ilyeneket olvasni. A Te blogod is nagyon jó, szépek a munkáid! =) Már csak azt nem találtam meg, hogy hol tudnék feliratkozni. :D

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm :D
    Ami azt illeti, van egy facebook oldalam itt: http://www.facebook.com/sutotok.ekszerei viszont arra még nem sikerült rájönnöm, a modulját hogy rakhatnám ki ide... :/ Enyhe digitális analfabetizmusban szenvedek sajnos... Amint rájövök, kint lesz (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem azt párom tette ki, de ha rákeresel googleban biztos kiad valami okosságot. =) A FB oldalt sikerült likeolnom, de nem találom, hogy blogra hogy tudnék feliratkozni, mert nem látom a "feliratkozottak névsorát" ahol fel lehetne iratkozni.

      Törlés
    2. SZuper! Most már fel tudtam iratkozni. :D

      Törlés
  5. bizonyám, sikerült kiraknom :D Köszönöm az ötletet! ^^

    VálaszTörlés